Close

Zyrtec under amming

Zyrtec mg filmdrasjerte tabletter brukes til voksne og barn over år til. Du bør derfor ikke bruke Zyrtec under amming med mindre du har vært i kontakt med . Fertilitet: Dyrestudier og begrenset mengde humane data har ikke vist påvirkning av fertilitet.

De som bruker Zyrtec fast av forskjellige årsaker blir anbefalt å slutte under amming! Så ja, utifra dette bør du kunne ta Zyrtec for å ikke klø deg . Kan man ta zyrtec eller cetirizin mens man er gravid. Er det veldig ille å amme mens man tar zyrtec?

Trygge legemidler til gravide og ammende med pollenallergi – Relis. Lokalbehandling ved GRAVIDITET og AMMING. For dager siden – Oversikt over antihistaminer og bruk under graviditet og amming.

Disse er i Norge cetirizin (Zyrtec m.fl.), levocetirizin . Jeg ammer mitt barn på mnd 1-ganger om dagen. Fordi jeg ammer tar jeg ikke Zyrtec som jeg har liggende. Før sa man at gravide og kvinner som ammer skulle bruke de gamle. Zyrtec skal brukes ved forsiktighet under svangerskapet, sier Steinar . Jeg har tatt zyrtec før svangerskapet og det gikk fint, men legen min sa nei til å bruke under svangerskap og ville jeg skulle bytte til en annen .

Bruk av antihistaminer under graviditet og amming.