Close

Hører dårlig etter ørebetennelse

Jeg har hatt både mellom og ytre ørebetennelse etter hverandre. Hører svært dårlig på høyre øret og skal tilbake til legen for et nytt . Dårlig hørsel etter ørebetennelse skrevet i AnonymforuMini har nettopp hatt en. Datteren min hører helt ekstremt dårlig etter ørebetennelse. Etter ørebetennelse kan væske bli stående i mellomøret, såkalt sekretorisk eller serøs otitt.

Heldiggrisen fikk øretrompeten oppkalt etter seg. Følgelig hører vi dårligere når vi har ørebetennelse.

Han sier veldig mye hæ om dagen, og hører mye feil. HÆ etter en runde med ørebetennelser uten at det nødvendigvis hører dårlig fortsatt. Dårlig hørsel etter ørebetennelseinnlegg25.

BufretLignendeVæske i mellomøret (serøs otitt) utvikler seg derfor ofte etter forkjølelser. Jeg fikk påvist ørebetennelse for uke siden og fikk antibiotika øredråper. Smertene forsvant etter et par dager, men jeg hører kjempedårlig på . Benedicte har ikke lyst, men hører etter.

Jeg hadde også flere ørebetennelser da jeg var liten. Akutt mellomørebetennelse rammer små barn og kommer ofte etter.

Langvarig kronisk betennelse kan på grunn av dårlig hørsel forsinke språkutviklingen. Litt større barn kan klage over dott eller vakuum i øret og noen hører . Er som å ha en propp i øret, og jeg hører skikkelig dårlig. Han så ikke noe spesiellt, annet enn at det var litt rødt og sårt der etter øreverk.

Deretter ringte han den første legevakta for å høre om de hadde. Etter at ørebetennelsen sluttet å gjøre vondt har jeg ikke merket så. Mellomørebetennelse er en sykdom som oftest ses hos barn. Man kan få varig redusert hørsel etter gjentatte mellomørebetennelser. De fleste ørebetennelser går ikke over, men blir heller verre.

Noen kommer til veterninæren fordi de synes hunden har begynt å høre litt dårlig, sier Moseng. Da jeg ble syk fikk jeg noe ørebetennelse av noe slag for hadde. Hørselen vil som regel normaliseres etter 3–uker.

Hei, jeg har akkurat hatt ørebetennelse og nå har det plutselig blitt helt tett, det er kjempe vondt. Jeg har veldig nedsatt hørsel, hører minimalt på begge ører. Har hatt tett øre i dager etter forkjølelse som jeg har det ennå. Hva med ungdommer som hører på høy musikk? Om legen har mistanke om dårlig hørsel vil vedkommende henvise videre til en øre-nese-hals spesialist. Ved akutt mellomørebetennelse får en gjerne feber i tilegg til smerter i øret.

Derfor hører du dårlig når du har ørebetennelse. Tilstanden kan komme gradvis eller plutselig, og kan bli bedre etter behandling. Jeg har i den siste uken følt meg dårlig.