Close

Svir i magen og kvalm

Hei, jeg har hatt problemer med magen i flere år men nå synes jeg det har blitt værre. Det føles som en brennende eller sviende følelse i . En liten stund etter fikk jeg svie øverst i magen, med kvalme og uvelhet.

Gikk til legen igjen, og da viste det ingenting på noen prøver. De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Bortimot en tredel plages periodevis med ubehag fra mage og tarm:. Symptomene er halsbrann, sure oppstøt og svie øverst i magen.

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det . Svie og sug i mellomgulvet er vel også vanlig? Kvalme og brekninger er også aktuelle symptomer, og særlig er brekninger et viktig symptom.

Jeg har veldig vondt I Magen, jeg Tror jeg har magesår men jeg vet ikke om . Kvalme er en ubehagsfornemmelse som kjennes i øvre del av magen og av og til opp i svelget. Har du smerter nedover mot høyre side av magen?