Close

Raynauds fenomen amming

Hos enkelte kvinner vil amming, eller bare berøring av brystknoppene, føre til at brystknoppene blir helt hvite, ledsaget av brennende smerte. Ved Raynauds fenomen skyldes smerten sammentrekninger av de små blodkarene i. Etter en kort ammekarriere med nr fikk jeg så vondt etter amming og når jeg kledde av meg bhen – og fant ut at det antagelig var Raynauds .

Raynauds fenomen og sopp – Amming og flaske1. Noen med Raynauds fenomen her (hvite brystvorter) og som har. I begynnelsen var det skikkelig sårt, og jeg måtte bruke brystskjold for å klare å . Mat for små og store mager › Amming og flaskeBufretLignende19. Men det viser seg at Raynauds fenomen også kan komme kun på brystvortene under amming. Og at dette ofte blir feildiagnosert som sopp eller . Jeg lurer på om jeg kan ha Raynauds fenomen. Jeg har en datter på uker som jeg fullammer.

Frem til for ca dager siden ammet jeg med . Vasospasmer i brystknoppene – Raynauds fenomen – Norsk. Vasospasmer i brystknoppene – Raynauds fenomen. Karkonstriksjon som følge av amming eller berøring, som medfører midlertidig iskemi rundt . Er det noen her som har erfaring med såkalt raynauds fenomen på.

Smertefullt å amme, etterfulgt med hvite brystvorter som verker noe intens . Dette har gjort at jeg gruer meg veldig til amming, og i dag tok jeg det opp. En mamma har henvendt seg til oss på grunn av store smerter forårsaket av Raynauds fenomen. Til dere som har erfaring med dette; hvilke råd vil dere gi.

Hei Dette kan være symptomer på både sopp og raynauds fenomen. Raynauds fenomen er ikke forårsaket av amming, vasospasmer kan forekomme som en del av tilstanden. Hva med pasienten som har smerter i forbindelse med amming? Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg har noe som kalles raynauds fenomen.

Merker ingenting av det vanligvis, men når jeg ammer . Raynauds fenomen kalles også likfingre. Det er en tilstand med anfallsvis dårlig blodforsyning til fingre, tær eller sjeldnere nesetipp eller tungespiss. Innen medisin er Raynauds fenomen en vasospastisk lidelse som forårsaker misfarging av fingre, tær, og av og til andre områder.