Close

Oppblåst og vondt i magen gravid

I over uke nå har jeg hatt mye vondt i magen, venstre side, høyre side og. Idag har jeg hatt ‘mensen aktig smerter’ i magen, og er oppblåst i . Vondt i magen etter egguttak, overstimulert? Liste over graviditets symptomer vi harinnlegg12.

Gravid › Helse › SvangerskapsplagerBufretLignendeOppblåst mage er kanskje litt slitsomt,nbsp;men helt vanlig for gravide. Jeg føler meg oppblåst og har vondt under høyre ribbein. Hvor fort etter EL kan man merke at man er gravid.

Umiddelbart etter målti uansett når på dagen, får jeg oppblåst mage. Ja, jeg har også hatt veldig oppblåst mage, og endel vondt, særlig på. Oppblåst mage og slitsomt å puste – Anonymforum – Forum. Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og fortsett de. Oppblåst mage, halsbrann, kvalme og forstoppelse er vanlige plager.

Forøvrig så blir jeg så oppblåst av og til at det ser ut som jeg er gravid i femte mnd med trillinger. Jeg har veldig mye luft i magen, og er oppblåst veldig mye. Mange gravide opplever svimmelthet, hodepine og kvalme. Blir ofte feilaktig tatt for å være gravi og det begynner å bli fryktelig irriterende. Synes det er sjelden jeg ikke har oppblåst mage, og synes det er.

Om kvelden kan det være veldig ille (skikkelig stor mage) og ganske vondt. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Når du har vondt i magen, sendes denne beskjeden til hjernen. En graviditet kan altså med sikkerhet fastslåes dager etter uteblitt.

Selv om du aktiverer samtlige magemuskler klarer du likevel ikke å trekke inn magen, og du ender med å gå rundt og føle deg gravi irritert . Det første tegnet da jeg var gravid med Sofie var ømme pupper. PMS plager, eller er det annerledes når man blir gravid? Jeg kjennes nesten gravi pga magen kjennes så hard. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt problemer med oppblåst mage. Jeg blir ofte tatt for å være gravi og det begynner å bli irriterende å se ut som jeg. Magen vrengte seg ved lukten av hvitløksånde, parfyme, stekt mat,.

Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Har du smerter nedover mot høyre side av magen?

I så fall kan du eventuelt ha en graviditet utenfor livmoren. Selve utspilingen gjør vondt – også selv om det bare er luft.