Close

Modningsrier uke 37

Jeg er nå i uke og har begynt å få sterke ubehagelig kynnere, føler mye. Kan det være modningsrier, eller er det ba. Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende25.

DERFOR LURER JEG PÅ: hvor lenge er det vanlig å gå med modningsrier egentlig? Jeg er uker i følge UL termin, i følge menstermin 37 . Første fødsel hos meg startet slike modningsrier nå og da ca. Uke 3 brunlig utflod – Graviditet, spedbarn og.

Midwife og Jordmor Siri svarer Modningsrier. Jeg er år og gravid med mitt tredje barn. Jeg er nå 33+uker gravid og har i en uke nå hatt mye og . Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Hei er i uke lurer på hvordan modningsrier kjennes ut?

Dagevis med modningsrier, men ingen fødsel. Nå har jeg sovet dårlig hele siste uken pga diverse tegn på at ting er i.

Kynnere vs modningsrier Termin i juli og august. Vedvarende fra ca 33-uker: Stadig økende nedpress og kynnere + løs mage. Selv om det ble gjort i uke og uke var jeg moden nok og hadde flere cm.

Hadde modningsrier hele den uken, stikninger nedentil og . Jeg hadde endel kynnere, og gikk med modningsrier i en uke før riene startet for fullt.