Close

Canesten menn sopp

Jeg har mistanke om at dette kan være sopp og sjekket da hvilke. Problemet er at Canesten bare er for kvinner ifølge pakningen og det følger . De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet.

Canesten 500mg vaginaltablett og krem 1+20g. Min lege mente det var så uvanlig at menn hadde sopp, at han ikke. Typen smørte seg med canesten han også en av behandlingene, men . Soppinfeksjon – samme behandling med krem for. Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp . Soppinfeksjon i underlivet, også kalt vaginal candidose, er en soppinfeksjon i området rundt skjeden.

Den forårsakes vanligvis av en gjærsopp . Soppinfeksjon hos menn viser seg som kløe og rødt utslett på penisens forhud. Pevaryl og Canesten finnes i vaginalvagitorier og krem, og vi anbefaler å . Ved gjentatte soppinfeksjoner, kan det hende at partneren din også har fått. Jeg tror jeg fikk soppinfeksjon i sjeden og kjøpte derfor canesten pillen som jeg førte inn i går når jeg la meg, når.