Close

Gravid kviser på rygg

Hjelp – full av kviser siden jeg ble gravid! Etter at jeg ble gravid har jeg fått utrolig mange kviser, overalt! De i ansiktet er ikke så store, men har fått store på rygg, bryst og skulder.

Jeg er år og har vært plaget med uren hud og mye kviser siden 16-års. Jeg hadde veldig feit hud og byller i annsiktet og på rygg. Hadde dere mye kviser i graviditeten, og hadde det sammenheng. Mens denne gangen er jeg heldekket med kviser i hele ansiktet, ryggen, .

Jeg sliter sånn med kviser på ryggen og brystet, og litt på halsen. Jeg hadde kviser på ryggen da jeg var gravi og Basiron tok stort sett . Jeg har også fått masse store, vonde kviser nå etter at jeg ble gravid. Hadde en på haka som var så vond at jeg måtte sove på ryggen i noen . Jeg har blant annet vært plaget med kviser helt siden jeg ble gravid. Jeg har ikke plettfri hud til vanlig heller, men da jeg ble gravid tok det helt . Jeg er plaget av kviser på rygg og litt på bryst.

Sist jeg var gravid hadde jeg kjøttkake- hud i ansiktet, brystet og ryggen. Det er slett ikke unormalt å få en kvise på rumpa i blant.

Dersom du er plaget med kviser på ryggen, brystet eller halsen kan du behandle .