Close

Fryse morsmelk isbitposer

Jeg ble anbefalt å fryse melk i isbitposer, men jeg syntes det var et klin å. De kan brukes ganger (må kokes mellom hver gang) til morsmelk. Jeg synes dette høres praktisk ut, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal praktisere det!

Bruker Avent frysebegre nå, men de blir svinedyre i . Vanligvis har morsmelk en mild søtaktig lukt. Første tiltak er å fryse melken raskere, og i dypfryser som ikke er selvavrimende. Tenkte NÅ skal hun drikke morsmelk av flaske!

Kjøp sånne isbitposer, det funker fint dersom det er små mengder. BufretLignendeMen du kan fryse ned morsmelken din i isbitposer, slik at det blir små og lette å tine. Da kan du tine etterhvert som du trenger. Det foresvever meg å være kjekt å fryse ned porsjonspakker med morsmelk til grøten i sånne isbitposer som flere av dere har nevnt.

De gangene jeg pumper en gang i løpet av dagen: Fryser ned. Fikk bekjed på morsmelksentralen at jeg skulle fryse umiddelbart det jeg . Jeg valgte å fylle mosen oppi isbitposer, for å enklest mulig kunne lage. Men da må det vel fryses i og med at fryst morsmelk som er opptint . Har arvet noen Aventfryseposer, men det er på en måte synd å bruke.

Har hørt om frysing i isbitposer, men er ikke de sånn at man fyller i fra . Den kan heller ikke brukes hvis den har stått framme. Det ble 1ml, men jeg lurer på hvor store porsjone rjeg skal fryse det i. Jeg frøys i isbitposer og så tok jeg bare opp passe antall isbiter når . Kan jeg fryse ned morsmelk i feks isbitposer som man kan tine opp ved en anledning jeg ikke selv er til stede? Jeg har fryst ned både pære og honningmelon i isbitposer, og da tar jeg ut 2. Er egentlig beregnet på oppbevaring av morsmelk, men kan helt fint brukes til. Ofte så drikker de mer morsmelkerstatning enn anbefalt døgndose på liter nå,. Jeg lager mye og fryser ned i isbitposer eller isbitbegere.

Kjøpte fryseposer samtidig som jeg kjøpte Meleda pumpa mi, og det. Sist jeg leverte melk til morsmelksentralen hadde de plastboksen i to størrelser med skrulokk. De isbitposene er noe av det mest klinete jeg har testet. Utenom morsmelk, spiser S to måltider hver dag, ett på formiddagen og ett. For eksempel kan det å rense plastskuffer, isbitposer, spesielle poser. Tint morsmelk må brukes innen timer, og bør aldri fryses på nytt.

Han ville ikke ha morsmelk og nå har nesten sluttet å ta til seg morsmelk . Ved servering kan du med fordel ha oppi en isbitterning nedfryst morsmelk. Avkjøl i kaldt vann og ha over i beger eller isbitposer.