Close

Sår på nesen som ikke gror

Hei, jeg har et lite sår på nesen som ikke vil gro. Man skal alltid ta prøver av sår som ikke gror. Hvis basalcellekreften sitter nær brusk, f.

I midten oppstår et sår som ikke vil gro, men som i perioder dekkes av en tørr. Ved inngrepet oppstår et sår som gror i løpet av noen uker, ev. Har hatt en bittelite sår på nesen i flere månder.

Bruk silulen zinksalve på såret, dersom det ikke gror innen kort tid bør du bestille time hos . Bør jeg be legen min henvise meg til øre-nese-hals-spesialist? Dette er ikke noe gøy mer og jeg hater å gå til leger, men et sår som ikke gror er . A488BufretLignendeHvis et sår ikke gror på 4-uker, kalles det et kronisk sår. Den vanligste årsaken til kroniske sår er nedsatt blodsirkulasjon. Sår som ikke gror og kuler på kroppen Gå til lege hvis du har sår som ikke vil gro,. Vedvarende eller unormale blødninger fra nese eller sår bør undersøkes . Davy Wathne har operert bort hudkreft på nesen fire ganger. Flere ganger hadde sminkedamene i TV påpekt at han hadde et mystisk sår på nesen,.

Jeg har blitt meg bevisst at jeg har hatt et irriterende sår i nesen, i flere uker nå.

Det er svært så lite, men svir og er vondt. Jeg har et sår inni nesboret som jeg har hatt i ca år. Kan komme en skorpe, men denne detter fort av.