Close

Stikking i skjeden

Jeg har i en lengre periode hatt så mye vondt i livmor. Det er mange mulige årsaker til mage eller underlivssmerter. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

Samleiesmerter, kul i magen, blødninger før menstruasjon og følelsen av å være . Jeg er en år gammel kvinne, som har smerter i venstre side av underlivet. Det vanlegaste symptomet til endometriose er smerte, oftast nede i mageregionen, i nedre del av ryggen og i bekkenregionen. De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen. Smerter i underlivet kan være akutte, intense, kombinert med feber, blødning eller . Jeg fant ut for noen dager siden at jeg er gravi etter ei uke med mye stikking neddi magen, men nå er det skikkelige menssmerter som . Onsdag i forrige uke fikk jeg skikkelig vondt i nederste del av magen, høyre side. Endometriose kan gi smerter, barnløshet og andre plager. Har hatt merkelig stikking i underlivet siden lørdagen.

Det stikker inni skjeden på venstre siden,veldig ubehagelig. Underlivsplager og kjønnssykdommer er noe de fleste mener er privat og er kanskje ikke det mest populære temaet å ta opp. Har den siste uken fått tiltakende stikninger nedentil.

Nå kjenner jeg at det sitter inni skjeden, det stikker nedover føles som om det er.

Slik stikking hadde jeg også i begynnelsen av graviditeten. Stikking i skjeden – Graviditet, spedbarn og babytiden. Smerter i skjeden(ikke generelt underlivet) i trimester. Stikkinger i underlivet uke – Graviditet, spedbarn og. Stikking i skjeden – Prøvere og ufrivillig barnløse. Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende16.

Nå i det siste har jeg merket at jeg får en slags stikking nede i skjeden. Det kommer helt plutselig,og gjerne når jeg . Alle kvinner kan en gang imellom kjenne noe i underlivet. Hei, igår natt våknet jeg og opplevde store smerter i nedre magen også i skjeden.

Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Dette kan føre til dårligere livskvalitet generelt, og .