Close

Fjerne arr etter selvskading

Mange skriver til oss med spørsmål om arr etter selvskading. Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Sliter med arrene som sitter igjen etter selvskading.

Spørsmål for noen år siden slet jeg med selvskading, . En konsekvens av selvskading er dessverre at man etterlater permanente arr. Behandlingen gjør arrene mindre synlige, men fjerner de ikke! De er over år gamle fra jeg gikk på ungdomsskolen.

Jeg snakket med legen om det en gang om det gikk an å fjerne de, han sa de er altfor . Jeg hadde desverre en dum periode i livet mitt. Jeg begynte å selvskade meg ved å kutte meg selv. Har dere hørt om noe som funker for å fjerne arr etter selvskading?

Etter å ha kuttet seg i underarmen har hun fått sjenerende arr som hun. Finnes det noen måte å fjerne disse arrene på, og hvor mye vil dette . Arr etter selvskading blir ikke dekket i større grad enn andre. Betalte flere tusen kroner i et forsøk på å få fjernet de største arrene.

Hun tilbød gratis tatoveringer til folk som har arr etter selvskading.

På Facebook opplyste hun om at hun ville hjelpe tidligere selvskadere med å . Finnes det noen mulighet får å få fjernet arr, vet at det ikke er mulig å fjerne arr helt men redusere de? Jeg har ca 20-arr på armen min etter selvskading, . Men psykologen min sa at når jeg har vært fri for selvskading i noen år, så kan. Om man har arr etter selvskading kan man få dekket operasjoner for å fjerne de. Du kan gå til din fastlege og få henvisning til sykehuset. Gjøre arr etter selvskading mindre synlige – posted in Helse: Jeg drev.

Mørke pigmenteringer, solskadet hu aldrende hu kviser, arr fra kviser eller. Spot-peelen blir liggende på huden og fjernes først etter timer. Har du store arrområder etter for eksempel brannskader og selvskading, anbefaler vi at du . Lider du, eller kjenner du noen, av selvskading? Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir fjernet. Fraxel Repair (CO2) som benyttes på rynker og arr med hudoverskudd på ansikt.

Etter nesten ti år med selvskading sitter jeg igjen med mange arr. Så gikk det lite lys opp for meg; hvorfor vil jeg fjerne arrene? Selvskading er i vårt moderne samfunn et voksende problem blant ungdommer.