Close

Vondt i kneet når jeg går trapper

Smertene kommer spesielt når jeg går ned trapper. Klarte ikke å gå på 2-dager, det var stivt og vondt. Jeg har en del vondt i kneet særlig når jeg går i trapper og i bratte bakker(både oppover og nedover):.

Smerter ved gange er veldig irriterende, mobilitet forverres og noen ganger du ikke kan gjøre det du alltid har gjort. I det siste har jeg fått en slags smerte når jeg går i nedoverbakker og ned trapper. Jeg har noen smerter i kneet mitt innimellom når jeg løper. Jeg får vondt når jeg går i trapper, og trening som tidligere var helt smertefritt gjør .

Etter det har jeg hatt vondt i kneet når jeg går nedover bakker, nedover trapper eller liknende, men jeg merker ingenting når jeg sitter, ligger, . I det siste har det begynt å komme en ganske sterk klikkelyd i det ene kneet når jeg går i trapper. Ofte når jeg går ned trapper får jeg vondt i begge knærne. Fra setemuskulaturen til utsiden av låret og ned mot kneet har du et kraftig senedrag som kalles for. Mange kan få slike plager når de går lange fjellturer. Det kan være vondt å gå i trapp, spesielt nedover og vondt når du setter deg på huk. Jeg har noen uker nå hatt en underlig knepping i kneet, spesielt når jeg går trapper.

Ikke er det vondt eller plagsomt på noen måte, kun . I tillegg kan hevelse, ulyder og sensasjoner av låsninger eller svikt i kneet ytterligere.

Det å ha vondt i kneet og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Smertene kan dra seg oppover låret og enkelte får smerter også nedenfor kneet. Du får vondt når du går i trapper eller reiser deg fra sittende stilling, og opplever . Meniskskader oppstår ofte når foten er plantet godt i bakken, eller fiksert på. Smerte i kneet når man går opp eller ned trapper; Svekket styrke i . Noen vanlige årsaker til smerter på utsiden av kneet. Provoserende aktiviteter: Bøye kneet, vanlig gange, knebøy, gå i trapper, løping og . Er plaget med kne som knekker når eg går i trapper. Tilstanden blir forverret ved aktivitet, gå i trapp, sitte på huk og reise seg fra stol.

Aktiviteter som løping, hopping og gange i trapper provoserer frem symptomene. Noen kan i tillegg oppleve verking i knærne når de sitter lenge .