Close

Vondt i venstre side av hodet og øyet

Oftest er smertene lokalisert bak det ene øyet. Dette er smerter som sitter på den ene siden av hodet, og der legene har klare holdepunkter . Når jeg ser opp til venstre med øyet, blir smertene mer intense.

Har en liten hevelse på venstre tinning . Det begynte med at jeg så litt på tv, og fikk etterpå veldig vondt på venstre side av hodet. Jeg prøvde å se på en av de jeg bor med som var i rommet, men . Noen ganger sitter smerten bakerst i hodet, andre ganger i pannen og noen.

Den er gjerne mest uttalt i bakhodet med utstråling mot øyet eller tinningen, og gjerne også mot skulder og arm på samme side. Jeg fikk ekstrem hodepine på gal side av hodet. Samboeren min kjørte meg til legevakten dagen etter, da det var like vondt når jeg våknet morgenen etter.

Vondt i tinningen og tinningsmerter på siden av hodet kan være både smertefullt og plagsomt. På venstre side er det en konstant og nagende smerte. Smerten i hodet er konstant og så skifter smerten mellom venstre øye og tennene.

Nå skal ikke jeg bli helt hypokonder her, men er litt rart. Er liksom litt numment hvis jeg kjenner etter. Her om dagen var jeg ute å kjørte, og da . Jeg får til tider ekstreme stikkende smerter på venstre side av hodet som går ned mot øyet mitt.

Det er som om noen stikker meg med nåler, . Vondt i hodet på ene siden, bak øynene, og nedover halve ansiktet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og. Akutt smerte i samme side av hodet og nakken eller i ansiktet er vanligste debutsymptom. Det kjennes som et trykk, som er sentralisert på venstre side, like over tinningen, samt smerter bak øyet. Den begynte i hele hodet, med utstrålinger mot nakke og skulder.

Cerebral CT viste et lite område med lav tetthet baktil i venstre hemisfære. Han lå i sengen og hvilte da han fikk brått innsettende smerte bak venstre øye. Akutt smerte i samme side av hodet og nakken eller i ansiktet er det vanligste . Jeg trakk ut en jeksel for dager siden.

Den var knekt og måtte ut og tannlegen sleit i over en time for å få den ut. Hun sa at den kom ‘rent’ ut, ingen skade på . For dager siden hadde jeg så vondt at jeg følte meg kvalm,. Serier av hodepineanfall hvor smerten er intens (!) og sitter bak øyet.

Du får vondt bak øyet når du dunker hodet? Fikk plutselig sterk hodepine igår , med stikkende smerter bak det venstre øyet. Jeg får veldig lyst til å stikke fingrene inn rundt øyet og rive det ut.

Rolf Olsen fører håndbaken langs høyre side av hodet.