Close

Vondt i livmoren når jeg tisser

AnonymforuAndre som har opplevd å få litt småvondt i livmora når de har holdt seg lenge og . Smerten eller ubehaget kjenner jeg også når jeg går på do (både tiss og avføring), selv om det gjerne blir bedre etterpå. Signalene kan komme fra selve livmoren eller fra livmorhalsen.

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan. Disse smertene kan være ganske konstante, men veksler ofte i styrke og øker når man er anspent eller . På tredje dagen nå har jeg veldig vondt på slutten når jeg tisser. Jeg tenker på urinveisinfeksjon, for jeg har hatt det før.

Gjør vondt når jeg presser, og når jeg tisser. Da kjenner jeg at det gjør kjempevondt på høyre side, nedre del av magen. Har merka den siste tida ei stikkande smerte i nedre del av magen når eg tisser. Mange opplever også en bankende smerte i blæren når de beveger seg, man føler seg generelt uopplagt og ”uggen”. Smerter under samleie: Hvis du opplever vonde støtsmerter under samleie kan være.

Svie ved urinering: Dersom det svir når du tisser kan det selvsagt være. Magesmerter: Smerter i nedre del av magen, altså i livmor eller . Hvis du i tillegg har vondt i ryggen der nyrene sitter, har feber og føler deg syk. Videre bør du ikke holde på urinen når du føler trang til å tisse.