Close

Vondt i kneet når jeg går

Smertene kommer spesielt når jeg går ned trapper. Klarte ikke å gå på 2-dager, det var stivt og vondt. VONDT KNE: Belastningsskader i knær er et ganske vanlig problem å slite.

Knærne er spesielt utsatt når man setter i gang med trening etter . Relaterte spørsmål med samme svar: ‘Årsak til at jeg får vondt i kneet når jeg går nedover i trappa? Hvorfor får jeg vonde knær i nedoverbakke? Og nå har jeg fått så vondt i kneet igjen.

Jeg får vondt når jeg går i trapper, og trening som . I det siste har jeg fått en slags smerte når jeg går i nedoverbakker og ned trapper. Etter det har jeg hatt vondt i kneet når jeg går nedover bakker, nedover trapper eller liknende, men jeg merker ingenting når jeg sitter, ligger, . Jeg liker godt å gå tur i skog og mark, men får ofte veldig vondt i ett eller begge kne når jeg går for mye i nedoverbakke. Mange kan få slike plager når de går lange fjellturer. Andre husker kanskje at de fikk smerter på utsiden av kneet når de gikk utmarsjer i militæret med. Det kan være vondt å gå i trapp, spesielt nedover og vondt når du setter deg på huk.

Symptomer: Knesmerter som lokaliserer seg på utsiden av kneet, hovedsakelig idet øyeblikket hælen treffer bakken når man løper eller går, det . Smerter ved gange er veldig irriterende, mobilitet forverres og noen ganger du ikke kan gjøre det du alltid har gjort.

Ved en belastningsskade i kneet er det mer vanlig å få vondt når man går nedover enn når man går oppover. Smertene kan dra seg oppover låret og enkelte får smerter også nedenfor kneet. Du får vondt når du går i trapper eller reiser deg fra sittende stilling, og opplever . I tillegg kan hevelse, ulyder og sensasjoner av låsninger eller svikt i kneet. Dette kan skje i enhver situasjon, men forekommer hyppigst når man går ned . Spesielt ved nedstiging fra fjellet får jeg plutselig kjempevondt på utsiden, nederst på kneet. Denne smerten er der kun når jeg går nedover, det . Knesmerter er ofte et sammensatt problem og kan til tider være vanskelig å diagnostisere. Akutte knesmerter kommer ofte etter traume, og i disse tilfellene er det . Føles som det er i underkanten av kneet, og spesielt når jeg tar.

Går jevnlig til kiropraktor også, og har ikke hatt problemer på et år eller så. Har aldri hatt noen problemer med kneet før, men nå verker det akkurat under kneeskålen. Når kneleddet brukes foregår en rullebevegelse i hengselet, men siden det her dreier seg om en.

Det skal ikke gjøre vondt å trene, gjør det det er noe galt.