Close

Vond lukt navle

Det lukter dritt av navlen til babyen min? Navlestump og vond lukt – Småtroll 0-år – Forum – Klikk. Ekkel lukt av navvelen – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum. Men uansett,min navle lukter ikke akkurat blomster den heller. Har ikke merket noe til vond lukt etter jeg begynte med dette. Derfor bør du vaske navlen din nøye – KK.

DU BØR IKKE GLEMME VASK AV NAVLEN: Av bakteriene var 80.

Asparges gir illeluktende urin, men bare halvparten av oss kan lukte det! Har et spørsmål angående navlen min, jeg (innovernavle). Til tider lukter den ganske vondt, og hvis jeg ser inn i den, så er det noe hvitt . Jeg har et problem med at det lukter vondt fra navlen. I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og. Det er tatt prøve av utslettet så det er ikke noe vondartet. Navlen min lukter vondt og verker hele tiden.

Kommer sånn hvit guffe når jeg klemmer på den. Sånn har den vært helt siden jeg var liten, hender .

Jeg har en innmari vondt lukt inne i navlen. Jeg dusjer regelmessig, og vasker også navlen da naturlig nok, men etter kun én dag så lukter det helt jævlig fra . Hei Er det noen som kjenner til hva som gjør at man får vond lukt i navlen. Har du noen gang lurt på hvorfor min navle lukt eller produsere en dårlig lukt? Fra et helseperspektiv, da en navle lukter bæsj, fisk eller ost eller generelt gir en . Plutselig kjenner jeg at jeg er skikkelig sår i navlen og det lukter styggvondt.

Fordi det kan samle alle slags rester i en navle som svette, døde hudceller, såperester og huden mer kan disse urenhetene slutt gå lukter rart. Er det noe jeg kan vaske med rundt navlen til babyen? Den lukter vondt og har nesten detti av nå.

Navlen Restene av babyens navlestreng vil skrumpe inn, lukte litt vondt – og til slutt løsne av seg selv. Navlestumpen faller vanligvis av etter til dager. Huden ved navlen kan bli rød og irritert. Det er vanlig at det kommer noe sekresjon og vond lukt fra navleområdet. Dersom huden ved navlen blir rød og irritert . Hei Er det nokon fleire som har problem med at navelen lukter, blir rød og det kjem væske ut av den?

Men sånn egentlig så anbefaler jeg ikke å ta lap. OT-baren: Jeg klør meg iblandt inni navlen min, og når jeg lukter på fingen så lukter det litt vondt. Noen andre som akkurat har funnet ut at de er gravide? Når du skal gjøre rent rundt restene av navlestrengen er det viktig å huske på dette: Rengjør stumpen forsiktig med en ren, våt .