Close

Vond lukt i underlivet etter fødsel

Det virker som om klimaet der nede fortsatt ikke er som før, mnd etter fødsel. Er det jeg som er utålmodig eller er dette normalt? Andre som synes at renselsen lukter DØD og FORDERVELSE.

Gi deg selv tid til å være barselkvinne – Babyverden. Baby › Helse › Mors helseBufretLignendeMange synes det lukter vondt av renselsen. Men skulle du oppleve å få vondt og feber i tiden etter fødselen, er det viktig å ta kontakt med lege.

De første dagene etter fødselen opplever mange å være litt såre og hovne i underlivet.

I livmoren din har du etter fødselen et sår der hvor morkaken satt festet. Lukten kan være litt emmen og ukarakteristisk, men det skal ikke lukte vondt, f. Det er jo en viss eim av hele underlivet en tid etter fødsel. Jeg sleit også veldig med vond lukt, jeg var overbevist om at det måtte være noe . Lukter vondt nedentil etter fødselinnlegg7.

Sterk svettelukt fra underlivetinnlegg26. Nå er det snart mnd siden jeg fødte og i disse mnd har min samboer klaget over emmen lukt av hans penis etter vi har hatt samleie. Etter fødselen av min sønn, snart mn har jeg vært plaget med vond lukt nedentil.

Jeg har født for litt over tre uker siden og har ikek vært på seksukers kontroll enda.

Hadde litt tøff fødsel med tang, revning, klipping, sying. Operasjonssåret etter keisersnittet vil trolig gjøre vondt når anestesien slutter å virke. Normal renselse av livmoren skal ha en litt muggen lukt omtrent som vanlig . De siste fire dagene er det kommet en merkbart stram lukt fra underlivet.