Close

Vita liberata gravid

Noen av dere damer som har erfaring med å bruke selvbruning når man er gravid? Jeg skal ikke i mindre enn tre bryllup i juni-juli, . Vips sa det; og jeg var gravid med Max når Leo var mnd. Jeg har lenge vært fan av Vita Liberata og nå har de komt med en ny selvbruner som er helt.

Vita Liberata sin påføringsvott er rimelig (6-) og varer en god del påføringer, kanskje to flasker. Her finner du våre beste råd og tips om selvbruning, alt fra hva du skal gjøre før påføring til hvordan du får det beste resultatet. Foto: Vita Liberata (Kollasj Nettavisen) . Vita Liberata tilbyr selvbruningsprodukter til hjemmebruk.

Produktene er basert på nærende og økologiske ingredienser i tillegg til at de er fri for . To av de beste i bransjen er Vita Liberata pHenomena Mousse og Jet Set Sun Sraytan. Disse har fått priser for både glød og påføring, så med disse er du sikret . Vi kvinder får dem som regel mens vi er gravide eller bruger hormonel prævention. Jeg fikk nemlig en bag med favorittproduktene mine fra Vita Liberata (adlink).

I morgen skal jeg vise mer av resultane på akkurat det.