Close

Verker i hele kroppen uten feber

Det verker i kroppen, føles som nervene mine er utenpå kroppen. Det føles rett og slett ut som om jeg har en infeksjon eller betennelse i hele kroppen. Orker lite husarbei til tider føles kroppen trett, kanskje utbrent.

Men jeg har ikke feber, og det syntes jeg er litt rart. Feber er vel et symptom på de fleste sykdommer, så hvorfor jeg er syk hele tiden uten å ha feber? Når kropp og hode verker, er du syk sa han.

Vondt i hele kroppen – Kropp og helseinnlegg20.

Når det er som værst har jeg vondt over alt i hele kroppen. Har du muligens fibromyalgi uten å ha fått diagnosen ennå? Dette gjelder for smerter og vondter over hele kroppen, ikke bare. Hodepinefri Migrene (kan gi smerter i kroppen uten hodepine). Hun var så trett, så svett – og det verket i hele kroppen. I løpet av år besøkte Kamilla fastlegen ganger uten at han kom frem til noe.

Har skikkelig verk i kroppen, men ingen feber, men føles ut som om eg har. Sånn har jeg også vært i hele dag, men jeg har kasta opp og ikke . Jeg kan blir skikkelig syk, uten å være syk syk. Ingenting galt på blodprøver, ikke feber. Blir så sliten og gåen i hele kroppen at jeg ikke orker å feks gå å sette på en klesvask, må bare gå å legge meg i håp om at jeg . Springende og varierende muskel- og leddsmerter (uten hevelse).

Ved influensa er det ofte smerter over hele kroppen: hodepine, muskel- og. Hvis feberen ikke går tilbake etter noen dager, eller du er syk i over en uke, kan det .