Close

Varmeutslett mellom bena

Nå går det igjen mot sommer og lettere bekledning. Jeg er ganske kraftig og plages veldig med at lårene gnisser mot hverandre når jeg går . Varmeutslett, miliaria, er ikke noe som bare forekommer hos spedbarn.

Selv om det er mest vanlig hos spedbarn, så forekommer varmeutslett hos opptil en . Jeg har utslett rundt lysken som består i røde utslett og kraftig kløe. Jeg opplever det blir svett og klamt der da mine lår er kraftige. Gåsehud oftest på armen, men også kan bli funnet på bena, ansiktet og halsen.

Gås støt i mange dyr holde dem varmere ved å øke mengden av luft mellom . Søker du på nettet, er det mange tips og triks å komme over, både når det gjelder klamme lår og gnagsår mellom lårene: Bruk pettiepants . Hvis du får utslett mellom bena når det blir varmt, og det er veldig. Dossi varmen mellom bena er svært vanlig under somre når temperaturen stiger til. Men det oppstår utslett på innsiden av låret hovedsakelig på grunn av stramme klær, varme utslett eller allergi.

Muligheten for å utvikle et utslett på låret, . Da lager shortsen gnissing mellom lårene, det har ikke noe med at lårene er for store å gjøre, det skjer automatisk ved trening hvor en svetter mye. Når det gjelder skrittsopp oppstår det etter hvert et karakteristisk rødflammet utslett i skrittet, på pungen og mellom pungen og lårene hvor det er . Og den siste tingen jeg lurer på er hva jeg kan gjøre for å forhindre eller minske svetten i mellom bena, for det hender jeg får varmeutslett i .

Det er ikke plagsomt for barnet og forsvinner av seg selv, vanligvis før ½ års alder. Jeg pleier også å ha en pute mellom lårene å laptopen. Da jeg satt i sola med mørke kle så f ikk jeg stygge flamme bena og magen. Utslett kan utløses av flere sykdommer eller ytre påvirkninger. Det kan komme i forbindelse med infeksjoner, . De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Hvordan kan du skille mellom disse, og hva kan du gjøre for å lindre?

Jeg har i flere uker hatt utslett på innsiden av lårene. Mener å huske at jeg hadde det sist jeg var gravid også. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. La barnet ligge uten bleie og lufttørre mellom skiftene.

Dette varmeutslettet vil forsvinne ganske fort etter at barnet har fått av seg litt tøy.