Close

Vann i øret etter øreskylling

Fastlegen har undersøkt øret mitt på ny,hun sier det kan være noen vanndråper . For ca mnd siden følte jeg at jeg var litt tett i venstre øre. Jeg skyldte øret med lunket vann fra en slik ballong du kjøper på apoteket.

Hvis ørene er tette pga voks, skyller legen det ut med vann. Det er ganske vanlig å være litt tett i ørene noen dager etter man har hatt . Mye aktivitet i vannet kan gjøre at du får vann i ørene som er vanskelig å få ut. Blandingen vil tørke ut vannet i øret etter en kort stund.

Merket øre proppen meget gradvis, med at det var lett å bli dottøret en god stund etter jeg fikk vann i øret etter dursjing og bading, og at det til . Har fått masse etter at jeg svømte i går. Men der skal man jo skylle øret med vann etterpå, og nå har jeg enda mer vann der inne. Etter skyllingen fant legen ut at jeg hadde væske i mellomøret og betennelse i . Du bør da dryppe matolje i ørene i to dager før øreskyllingen skal utføres. Dersom hørselen ikke bedres etter behandlingen, vil det være aktuelt med flere . Som regel kommer ørevoksen ut fra ørene som små flak etter hvert. De siste to kveldene før du skal til øreskylling, bør du dryppe litt olje i øregangen.

Jepp, dro til legen i dag og foretok en øreskylling. Dvs fjerning av ørevoks med en slags pistol som stikkes inn i ørekanalen og spyler vann og suger ut gørra på samme. Hendte titt og ofte at jeg mistet hørselen ved at ett eller begge ørene var .