Close

Vallergan 10 mg og alkohol

Jeg bruker Vallergan som sovemiddel, og det jeg lenge har lurt på er om det er farlig å ta eks. Jeg sliter med tunge depresjoner og mye angst, er alkoholiker og bruker i tilegg vallergan. Spørsmålet mitt er hvilke faremomenter det å blande 10mg .

Vallergan fra legen for noen dager siden,. Begge deler er vel litt respirasjonshemmende (alkohol og vallergan),. Ritalin og Vallergan virker sløvende for kroppen din, og sammen med alkohol kan.

Ritalin er den eneste som gir bra rus, men 10mg er litt lite for en god rus.

Vallergan blandet med alkohol gjorde mye fuckamed meg når jeg . Ble sendt til legevakt – får jeg misbrukerstempel? Hallusinasjoner Stilnoct (Zolpidem)innlegg24. Vallergan mg av legen sin forde han skal slutte å ruse seg.

Det jeg vet er at han fortsatt røyker hasj, og drikker alkohol. Potenserer virkning av barbiturater og alkohol, og kan gi interaksjoner med . Interaksjoner: Potenserer virkning av barbiturater og alkohol, og kan gi . Prøvde å søke etter svar på spm mitt, men fant det ikke inne fra før. En som er veldig nær meg, har fått utskrevet det søvndyssende middelet .

Alimemazin (Vallergan); Hydroksyzin (Atarax); Syklizin (Marzine); Meclozin (Postafen); Cetirizin (Cetirizin, Zyrtec). Cirka 10- av den voksne befolkningen i Norge sover så dårlig at det kan gå ut over livskvaliteten. Vallergan (inneholder alimemazin): Virker søvndyssende og øker søvnlengden. Har vært innom Seroquel (som hjalp litt) og Vallergan (som ikke hjalp) for. Rivotril kan jo heller ikke tas med alkohol, jeg er forholdsvis ung (30) og liker.

For min egen del har jeg utmerket effekt på søvn av Tolvon (mg). Vallergan er et antihistamin, som man blir ganske trett av. Kløe og allergiske lidelser: Voksne: tablett eller ml mikstur (mg) 3-ganger daglig. Kan man drikke alkohol når man bruker Efexor Venlafaxin?

Jeg prøvde først 10mg Sarotex på kvelden og opplevde bedre søvn. Merker ikke noe til mixen med tabletter og alkohol. Legen min er livredd for å gi for mye av slikt, og skriver ut en pk på bare stk. Jeg finner de litt rart å anbefale phenergan og vallergan over f. Tolvon og Alkohol = alt fra besvimelse til en ekstra rusopplevelse for noen. Så hvis du på mandag kl tar mg Stesoli vil du tirsdag kl fortsatt ha.

Et tips: Jeg tok Vallergan, et søvndyssende antihistamin, ikke.