Close

Tykk hvit utflod før mensen

Har aldri merket at jeg har hatt sånn hvit utflod før. Ellers er jo hvit litt tykk utflod et godt tegn. Utfloden før menstruasjon er tykkere og mer hvitlig.

Under kuren forsvant utfloden helt, mens til vanlig har jeg så mye at jeg må bruke . Ingen festeblødning, men fra dager før IKM tykk hvit lotionaktig utflod. Hadde alle de klassiske tegna og var så ulykkelig når mensen kom. Hvordan er utfloden ved tidlig graviditet?

Når jeg søker på nett ser jeg det er satt . Hva var dine graviditetssyptomer før IKM? Dere som har barn, jeg lurer på hvordan utflod dere hadde rett før dere fikk. MYE utflod som plutselig kommer om du sjønner, føler jeg får mensen. I dagene etter EL hadde jeg tykk hvit utflo så spotta jeg i dagene før IKM. Før menstruasjon, er det også snakk om hvit utflod.

Det kan nå få to ting: massevis av liten hvit utflod. Hvis egget ikke blir befruktet, vil det gjøre . Utfloden rundt eggløsning er vannklar og tyntflytende.

Hadde dere mer utflod enn normalt i tiden før IKM? Mitt er litt hvitaktig, men ikke så tykt. Du kan jo prøve noen dager før, men er mulig det blir feil, og da blir man jo bare skuffa.

Har hatt litt stikking, noen dager med MYE hvit utflod og de siste. Min siste dag med mens var oktober, har enda ikke fått mensen, brystene mine har. Jeg har heller lite, men det er tykt og helt hvit. Har ingem symtomer nå utenom at utfloden er svært tykk og hvitt (så og si aldri hatt synlig utflod før) vond i . Har aldri hatt det før, og må si at jeg synes det er litt ekkelt. Malin mamma til Kevin: Det er ganske tykt! Imidlertid viktig å huske at mens tegn peker i en bestemt retning.

Hvis du oppdager en tykkere, hvit utflod og du vil bli gravi er dette noe å bli . Dersom utfloden din blir tykkflytene, klumpete og hvit i farge, er dette et tegn på at. De fleste aner ikke at de har klamydia før de tester seg hos . Eggløsningen inntrer ofte dager før neste mens, perioden fra. Eggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite. Sekretet er tykt, ugjennomsiktig eller hvitt, og det er mye mindre av det enn før eggløsningen. Ikke fruktbart sekret etterlater seg striper, mens fruktbart sekret lager våte sirkler.

Fruktbart livmorsekret former vanligvis én tykk trå og kan strekkes om igjen og om igjen. Ofte kan man se utfloden i trusa og den kan være alt fra hvit til litt gulere. Den lukter ikke så mye men kan lukte litt surt. Jeg fikk en litt tykk utflod ikke så veldig tykk men ja. Mange jenter har mye utflod før mensen kommer første gang.

De fleste jenter vil merke at de får litt utflod en god stund før de får mensen for første. Det kan være at den blir blodig, gul, grønnlig eller hvit og osteaktig og ha. Kanskje er det lurt å bruke bomullstruser som har et litt stort, tykt felt i midten . Utflod er utsondring av slim, materie eller blodblandet væske fra kroppens naturlige åpninger.

Rett før eggløsning øker mengden, og sekretet blir glassklart og.