Close

Tiden etter kyssesyken

Jeg har siden kyssesjuka for et par år siden vekslet mellom gode perioder på alt fra et par dager til et par uker etterfulgt av dager eller uker . Var rett og slett sliten hele tiden, og var svimmel, kvalm osv. Kom de fram til at jeg hadde kyssesyken .

Jeg har trolig hatt kyssesykeninnlegg30. Noen som har hatt mononukleose (kyssesyke)? Helse › Doktoronline › Sykdommer › Sjekk om du har kyssesykeBufretLignende4. Den første tiden etter at man blir smittet med kyssesyken, er det vanlig å oppleve influensalignende .

Jeg slet med utmattelse i tiden etter det jeg trodde var en seig kyssesyke. Jeg henvendte meg til min alltid tilstedeværende doktor; søkemotoren . To år etter at hun fikk kyssesyken begynte Karine å utvikle tydelige tegn. Pappa har måttet sove hos meg, og pratet hele tiden for at jeg skulle . Den senere tiden har det vist seg at noen helt unntaksvis kan få kyssesyke på ny, måneder eller mange år etter første episode. Jeg har ikke kommet meg flere måneder etter kyssesyken. Kyssesyken kan føre til kronisk tretthetssyndrom – ME – postviralt tretthetssyndrom. Kyssesyken, eller mononukleose som den også kalles, er en smittsom virussykdom.

Tiden fra man har blitt smittet til man blir syk (inkubasjonstiden) er oftest.

Man vil typisk føle seg svært trøtt i lang tid etter at selve sykdommen er overstått. Fra man er smittet av kyssesyken til man blir syk tar det normalt 4-uker. Mange vil føle seg trøtte og nedbrutte i lang tid etter at selve sykdommen er over. Siste tiden har jeg vært utrolig slapp og hatt noe feber. Generelle råd om oppstart av trening etter gjennomgått kyssesyke:. Hvilke begrensninger har man med kyssesyken?

Her vil jeg liste opp en rekke plager jeg har fått etter kyssesyken, de fleste. Den første tiden etter at man blir smittet, er det vanlig å oppleve influensalignende symptomer. Jeg er nå på bedringens vei etter og ha vært sengeliggende med kyssesyken i uker.

Jeg hadde i den tiden betennelse i leveren, men den er i følge legen helt . Det er mange som får virusene CMV og EBV etter kyssesyken, og CMV. Greverud-gutten ante ikke han hadde hatt kyssesyken før han begynte på. Allerede etter to dager fikk jeg diagnosen ME, sier attenåringen.

Etter gjentatte legebesøk, ble datteren lagt inn på sykehus. Blodprøvene viser positivt for kyssesyken, så det er nok mest. Hun slet mye med sykdom i tiden etterpå, og måtte til slutt fjerne mandlene! I september fikk jeg påvist kyssesyken og var veldig dårlig.

De fleste av plagene jeg nevnte over kommer og går, og er der altså ikke hele tiden. Tror det har litt å si hva du har gjort i perioden etter at du ble syk, om du har .