Close

Tett i halsen angst

Jeg er usikker på om alle symptomene jeg opplever skylles angst derfor. Tett, klump, trykk på i halsen som gjør at blir vanskelig å svelge . Problemene med halsen er i hovedsak tilstede hele tiden, men blir ofte verre når.

Er også alltid tett i nesen og har generelt veldig mye slim. Jeg får ofte en følelse av at jeg blir tett i halsen. Har også pollenallergi og mot katt osv selv da, og sosial angst.

Jeg blir så trøtt og sliten av å kjenne på denne klumpen i svelget og ned mot brystet!

ER det muskelspenninger eller kan det være noe annet. Begynner også å få vondt i halsen samt tannpine og milde smerter i høyre øre. Har lest mye om angst, struma, kreft osv men føler ikke at jeg har . Det føles som om det sitter slim i halsen og det er på en måte tungt å få. Det føles litt ut som om halsen er blitt litt for tett på en måte.

Angst kommer i forskjellige grader, og kan oppleves svært individuelt. Men hvis angsten opptar deg det meste av tiden, og du ikke kan glede deg over noe, kan angsten gjøre deg syk.