Close

Sviing i hodebunnen

Jeg er en jente (på år) som sliter med svie i hodebunnen og mye håravfall, spesielt når jeg dusjer. Jeg får liksom rødlighet og noen ganger svie i området akkurat i skillet . Det er nokså lite plagsomt om morningen, blir verre og verre utover dagen og . Jeg har hatt svie i hodebunnen i ett halvt år. Det er hovedsaklig på sidene av hodet og i vikene.

Jeg har også mistet noe mer hår i vikene i . Burning hodebunnen syndrom er preget av smertefulle svie i hodebunnen og rundt hårrøttene.

Selv om en klinisk årsak ikke er fastsatt, forskere mener at . Kløe i hodebunnen kan skyldes begynnende hudkreft. Håret utvikler seg fra hårrøttene i hodebunnen. Oppstår det forstyrrelser eller sykdom i disse røttene, kan det påvirke hårets vekst og utvikling. Har tatt MR av hodet på bakgrunn av at jeg fikk anfall av noe som jeg vil kalle nummenhet i hodebunnen, rundt munnen o. Jeg har et problem som jeg ikke aner hva kan være.

Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett i hodebunn. Utslettet er som regel ensidig, båndformet med blemmer og gir svie og smerter. Det plagsomme psoriasisflasset er fullstendig forsvunnet, kløe og svie er .

Mange sliter med kløe i hodebunn, flass og svie. Og fordi det er litt flaut, velger mange å leve i håpet om at det skal gå over av seg selv. Ved påføring begynte fargen straks å svi i hodebunnen. Det er jo mange forskjellige stoffer i farge så det kan jo være . Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom hodebunn til psoriasis, flass, kontakteksem, seboreisk eksem og hodelus. Både ytre og indre faktorer kan påvirke hodebunnen vår.

En hodebunn i ubalanse kan være enten for tørr eller for fet. Jeg sliter med forfædelig kløe i hodebunn, og av og til på kroppen. Dette begynte for år siden, da med svie i hodebunn. SVAR: HeiDette høres veldig ut som eksem.

Det kan være at du har reagert på et nytt hårprodukt, men eksemet kan også skyldes andre faktorer.