Close

Svart prikk på jeksel

Det kan være hull, men det trenger ikke å være hull. Har en svart flekk på en av de bakre jekslene i munnen. Har jeg hull hvis jeg har en liten sort prikk i tanna ?

Minstefrøkena mi var til tannlegen for to mnd siden,null hull! Mulig hull i en tann – Barn og familieinnlegg13. Svart flekk inni tanna – Kropp og helseinnlegg17.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende4. Har en gutt på straks som har fått dette på ene tanna si. Vi pusser godt så skjønner ikke helt hvordan dette kan ha skjedd. Hull i tennene (nedenfor er hullets utvikling illustrert). Synlige brune, svarte eller grå flekker på tennene. Når hullet blir større kan du oppleve: tannpine; følsomhet for varme, kulde og søtsaker; smerte når du biter sammen; synlige hull eller svarte flekker på tennene.

Ofte er dentinet under emaljen kraftig misfarget og skifter til brun-svart. En del har medfødte skader på emaljen som pleier å synes som . Theodor har en del små svarte prikker på dei tennene oppe og dei. Men på dei jekslene han har har han ikke prikker (så vidt jeg kan se).

Jeg har oppdaget svarte flekker på tennene langs tannkjøttet og i mellom tennene. Dette har jeg aldri hatt før i hele mitt liv. Jeg hadde mistet en liten prikk av tanna som nå er synlig svart prikk. Selv om han har fått en sort flekk i en jeksel, er det ikke sikkert at det er et hull.

For det er det det stort sett er, disse svarte flekkene. La merke til to sorte flekker på jekslene bak på begge sidene? Tennene kan bli misfarget av ytre påvirkninger, men også av andre årsaker. Ofte disse hvite flekker, svarte eller brune flekker. Min datter på måneder har nettop fått jeksler, men til min store forskrekkelse er d sorte flekker på dm.

Har du dette vil det se ut som om du har et slags kart av røde prikker på . En av de mindre fyllingene ble erstattet av plast. I går oppdaget jeg en mikroskopisk liten sort prikk (eller hull?!) midt på fyllingen. Når det gjelder rotfylling vil det ta litt ti spesielt for en jeksel i. I går oppdaget jeg en mikroskopisk liten sort prikk (eller hull?!) midt på . Du har nettopp lagt merke til at en av tennene dine er litt løs. Og hva med tannkjøttet, er ikke det litt sårt?

Svart belegg på tenna – posted in Helse: Hei. Har eit lite problem, det er rett og slett at eg har oppdaget at det er mykje svart på tenna mine.