Close

Svak strek på eggløsningstest gravid

Mna kan få utslag på eggløsningstest ved graviditet. Men en svak strek på eggløsningstest betyr ikke at den er positiv. Svaaaak positiv test – Bli gravid – Forum – Klikk.

Når testet dere positivt på graviditetstesten? Når den ene streken er svakerere enn kontroll streken har jeg forstått at det er negativt. Men når det vises en svak strek, betyr det.

Svak strek på el-test idag-hvor lang tid før el?

Det er noe el tester som streken må være like sterk som kontroll streken. Når man prøver å bli gravid kan eggløsningstester være til stor hjelp, siden de lar en. LH hele tiden, og eggløsningstesten vil finne det og gi en strek.

Der stod det at to streker betydde gravid uavhengig av styrken på teststreken, og at hvis streken var veldig svak var det lurt å ta en ny test etter timer. Jeg vet jo at en eggløsningstest også blir positiv ved en graviditet, gjett . Jeg tok en slik eggløsningstest (strips, som jeg har bestilt over nettet), det kom opp streker, men test streken var noe svakere enn kontroll streken. Sist jeg gikk gravid fikk jeg også positiv EL-test, men den tok jeg ikke før i uke 6. Kjemisk graviditet: Visse komplikasjoner i graviditeten kan gi en svak strek.

Rask levering av graviditetstest og eggløsningstest.

Visse komplikasjoner i graviditeten kan gi en svak strek. Tilbud på kombinert sett med graviditetstester og eggløsningstester. Min opplevelse er at testene er korrekte, de viser svak strek selv når du er veldig tidlig i. Jeg tok ikke mindre enn tester som viste positiv graviditet. Jeg har brukt Clear blue eggløsningstest mange ganger og opplever den som svært . Eggløsningstester forteller deg når eggløsningen er like ved å komme, og hjelper deg å. I motsetning til graviditetstester betyr ikke to streker at testen er positiv. For å tyde en svak strek i testsonen må du vente i minutter før du leser av svaret. Når du planlegger graviditet kan du bruke eggløsningstester for å finne . Men i dag var streken nesten like sterk som kontollstreken.

Samtidig har jeg lest at graviditetstesten er mer sensitiv enn eggløsningstesten for mulig graviditet. Da kom det en svak strek på teststreken igjen. Men leter sikkert for mye slik at jeg innbiller meg at jeg er gravid.

Underlig nok testa jeg med eggløsningstest noen dager senere, og da var den helt negativ igjen. Tok derfor graviditets test i dag og den slo ut med to streker, riktignok litt svak den ene streken. Kan det være at eggløsningstesten også slår ut . Så jeg kjøpte Clear Blue sine tester og de viste når jeg hadde eggløsning, og jeg ble til og med gravid.

Jeg valgte å kjøpe meg en eggløsningstest, slik at jeg kunne finne ut av hvilke. Den ene streken som viser at man er gravi var svak rosa.