Close

Surkling i brystet når jeg ligger

Begynte for ca uker siden med smerter i bryst, surklende lyd når jeg ligger på ryggen, spesielt når jeg ligger på venstre side. Særlig når jeg ligger på venstre side surkler det i brystet på den siden, når jeg. Når jeg ligger på høyre side og sover om natten blir det mindre .

Ligger jeg derimot på høyre side puster jeg lettere, og knapt. Jeg merker bronkitten med trykk i brystet og hosting. Følte meg bra inntil det begynte å surkle i brystet etter et par uker med.

Så det surkler litt i lungene når jeg trekker pusten.

Jeg får vondt i brystet når jeg har lungebetennelse, og smertene . Surkling i brystet – Allmennmedisin – Doktoronline – Forumforum. Ved utpust surkler det selv om lungene egentlig er ferdig tømt. Når sykdommen har kommet langt, er pasienten ofte tungpustet også under . Og spessielt vondt under venstre arm og skulderblad når jeg hoster. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste er vanlig. Se opp for symptomer som piping eller surkling i brystet, tung pust, hoste og tetthet i brystet.

Andre symptomer på lungefibrose inkluderer ubehag i brystet, kortpustethet,.

Normale lungene stede raslende pustelyder når hørt med et stetoskop. Den er festet til tungen, og som ligger loddrett når en person som er i ro eller puste. Jeg vil tippe dette ligger i midten av brystet, men når jeg hoster stråler det ut i hele. Det surkler og piper i brystet når jeg trekker pusten, blir forferdelig tungpustet og nesten helt tett i brystet når jeg ligger på ryggen. Sannsynligvis ligger hyppigheten omtrent på dette nivået i Norge også. Noen får også hoste eller en følelse av bevegelse og surkling i brystet.

Når vedkommende hoster kommer det grønnlig misfarget slim som kan ha striper av blod i. Surkling høres ikke ved influensa eller forkjølelse. Merker et ekstraslag i ny og ne gjennom dagen, men det er når kvelden. Mange babyer som har dette kan faktisk få det bedre når de ligger på . På grunn av sviktende krefter makter ikke den syke å hoste opp slim.

Derfor kan en høre surkling i brystet og halsen til den syke. Tung pust utgjør 2-prosent av alle kontaktårsaker på legekontoret. Her kan du lese om vanlige og mer uvanlige årsaker til tung pust, og om når du bør kontakte .