Close

Størrelsesguide barn hm

A: Brystvidde; B: Livvidde; C: Hoftemål; D: Innerbenslengde tas fra kilen til gulvet . Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Brystmål, cm, -, -, 4 4 4 4 51.

Midjemål, cm, -, -, 4 4 4 4 49. For store barn er det vanlig å kjøpe en størrelse over den alderen som barnet. Er dere bare jeg som har vært uheldig med et par plagg til Lilja eller er babyklærne til HM syyyykt store i størrelsen?

Du har sikkert en viss størrelse du identifiserer deg me men sjansen.

STORE i str, en XS er faktisk større enn en S på f. Datteren min er to år gammel, og bruker nå str. På HM målte vi jentebukser mot guttebukser, og fant forskjell på alle buksene vi sammenlignet. Vi sammenlignet bukser i størrelse 10 der . Jeg bruker 70D i bh-størrelse, og i bikini-overdeler fra HM må jeg opp i str 38.

Det som irriterer meg, er at buksa er størrelse XXL. Jeg bruker samme str på HM, så de to er tydeligvis ganske på nett. Eventuelt en størrelse Large, hvis man har lyst til å ha plass til en dose luft i magen. Hilsen en som handler alt fra xs på Gina til xxl på HM 😉 . Læs vores størrelsesguide for tøjstørrelser til babyer og børn. Se også hvorfor du ikke altid kan regne me at dit barn skal have en bestemt størrelse.

Hermed en størrelsesguide til baby og småbørnstøj. Mål dit barn direkte på kroppen og se her hvad størrelse det bruger. HejHvilken størrelse skal man købe til en nyfødt? HM kryber kun meget lidt da det er beregnet til tumbleren, men . HM skoene mine begynner å bli slitne, og jeg kjenner at jeg kunne. Si meg gjerne hvilken størrelse dere bruker i de billige skoene fra HM og . Jeg tog en størrelse 1til Toke, om ikke andet, så kan den bruges . For å kunne gi kjøpetips til leserne våre, uansett størrelse på lommeboken, har vi delt kandidatene i testen inn i tre ulike prisklasser og kåret en vinner i hver . Hvor gammelt et barn som passer størrelse 1er, kommer jo helt an på.

Baby (2); Gutt 2-år (5); Gutt 6-år (5); Gutt 9-år (2); Jente 2-år (6); Jente 6-år (6); Jente 9-år (3).