Close

Strekkmerker etter fødsel

Hos mange er det slik at strekkmerkene klør en del, og da kan det virke lindrende med fete kremer. Det er individuelt hvor stor magen vil være etter fødselen, men etter 4-6. Selv om det er lite å gjøre med delte magemuskler og strekkmerker, .

Noen får både strekkmerker og hengehu andre mager blir nesten som før. Magen kan se ganske stor ut også etter fødselen. Jeg lurer på om det finnes noen måter på å fjerne strekkmerker etter fødsel på?

Bildene er tatt i tidsrommet døgn etter fødsel til uker fødsel.

Strekkmerker på magen er ganske vanlig og årsaken er hormonell – det er . Disse er godartede og går gjerne tilbake etter fødselen, men det finnes unntak. Strekkmerker (striae) er skader som oppstår i kroppens underhud. Kommer strekkmerkene de siste par ukene eller tidligere? Men to uker etter siste fødsel kom det to bittesmå strekkmerker på magen, men de . Allikevel hadde jeg helt flat mage kun dager etter fødselen.

Det er galt å tro at absolutt alle ender opp med utsprengt mage og strekkmerker, . Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk, men. Strekkmerkene mine kom noen uker etter fødsel, etter at huden på .

NO: En graviditet og fødsel setter spor på kvinnekroppen. Etter jeg har smørt meg inn, så venter jeg med å kle på meg til kroppen har sugd til seg oljen. Jeg fikk nok en del strekkmerker etter fødselen.

Jeg har ingen strekkmerker what so ever, og navlen min begynte å trekke seg synlig innover etter ca en uke. Mange kvinner får strekkmerker (stria) og slapp hud med overheng etter fødsel. Ved bukplastikk fjerner man vanligvis huden og fett fra navlen . Jeg føler meg helt forferdelig, etter tre mnd er jeg begynt å. Bare ødelegge utseendet på hvite striper på magen og lårene, noe som er populært kjent som strekkmerker.

Rett før fødsel fikk jeg strekkmerker på magen,og etter fødsel har de blir rød og klødd noe voldsomt. Hvordan fjerne strekkmerker etter fødselen Mange kvinner etter fødsel står overfor det samme problemet som strekningen. Se hvordan du kan forhindre forekomsten av strekkmerker under svangerskapet) . Har masse strekkmerker etter puberteten selv, som jeg ikke bryr meg noe om.

Det er hvordan hudfolden ble rundt magen etter fødsel som er problemet.