Close

Stive føtter om morgenen

Jeg var også veldig stiv i begge føttene, særlig om morgenen og måtte gå føttene i gang. Smertene har forsvunnet, men følelsen av å være . Jeg har de siste par ukene hatt vondt under føttene (begge to,men mest den høyre).

Klarte ikke å gå på 2-dager, det var stivt og vondt. Jeg har blitt sånn etter graviditeten, vondt i beina og spesielt under føttene når jeg har sitti en stund. Sjekk føttene for å se hvilke helseproblemer du kan ha.

Jeg bruker omlag skritt hver morgen på å kunne gå normalt.

Jeg har smerter og senene under føttene føles trange. Men jeg er svært stiv om morgenen og har alltid problemer ned trappen. Dette skyldes at for dårlig blodtilførsel fører til ”stive, sure muskler” – akkurat som. Smerter eller tap av følelsen i legger eller føtter og tær om natten kan være et . Jeg har lenge vært plaget av stive føtter med ubehag om morgenen.

Mine bein, eller ikke direkte beina, men mer føttene er smertefulle å trå på,. Og når jeg har sittet i ro en stund er jeg stiv og støl i føttene,anklene og . Er du plaget med svært stive og smertefulle ledd i fingrene eller tærne når du våkner om morgenen? Dersom smerten i tillegg pleier å avta når .

De forteller ofte at de føler seg trøttere om morgenen enn da de gikk til sengs.