Close

Sår under forhud

Sårdannelser under forhuden har i det siste bekymret meg mer og mer. Sår på Penis, under forhud og bak krans, 1-cm lengde. Kommer etter seksuell aktivitet, er ømt og avgir blod enkelte ganger.

Så nå har jeg flere gule prikker og områder under forhuden. Balanitis xerotica obliterans (BXO) er en spesiell form for betennelse under forhuden som ikke skyldes infeksjon. Tilstanden fremtrer som en blek fortykking av . Jeg har fått et lite sår under forhuden, akkurat på strengen som binder forhuden med hodet.

BufretLignendeNesten alle tilfellene oppstår på eller under forhuden eller på penishodet, men kan også oppstå andre steder på penis. Ofte ser man nemlig at soppinfeksjoner bidrar til å forverre betennelser under forhuden. Når forhuden både er sår og trang, er det ofte vanskelig . Hei, jg har ett sår i panna og ett sår på penis, jeg vet ikke hvordan jeg har fått det.

Hei, jeg er en gutt på år, som har fått et sår under forhuden, på kanten av . Huden er rø sår og hoven innsiden av forhuden på strengen og fra til.