Close

Sår på strengen

I det siste har jeg også blitt rød på selve penishodet, rundt strengen og urinrøret. I tilegg til enkelte sår andre steder på penishodet. Uansett, nå bør du nok la penis hvile noen dager til såret er grod gå så til din lege og få tatt en vurdering av strengen.

Jeg har fått et lite sår under forhuden, akkurat på strengen som binder forhuden med hodet. Nå i helgen var det en jente som utførte oralsex på meg, jeg kjente hun brukte litt tenner, men var ganske full så kjente ikke så mye til det. Sår på penis – Samliv og seksualitetinnlegg16. Helse, sex og livsstil › SexBufretLignendeer ikke noe farlig, du er ikke den eneste, typen min har ikke noe streng heller, men bare hold deg.

Men strengen gror ikke på igjen på en måte, men såret gror. Såret er på strengen trodde jeg først kom pga kjæresten min som hadde kommet borti med tanna eller negleme eller noe, men det har ikke grodd noe på en mnd . Når eg prøver å dra tilbake forhuden gjør det vondt i strengen som om den skal. Såret har begynt å gro men når kan jeg forvente at strengen har grodd.

Sår på strengen som ikke vil gro – posted in Helse: Hei. Jeg har et lille problem, som jeg håber der er nogen der kan .

Jeg og samboern min har hatt en del sex i det siste, og han har fått sår på strengen. Er det et tegn på at den KAN ryke når som helst? Dagen etter kom det en hvit hinne på såret. Jeg har i lengre tid vært plaget av sår og hoven forhud. Huden er rø sår og hoven innsiden av forhuden på strengen og fra til tuppen av . Det er ikke farlig, men du burde da vente med å onanere og ha sex til såret har grodd.

Noen har mye plager med at strengen ryker, eller har en kort streng som . Jeg og mannen ble litt utålmodige i sengen, og plutselig var det blod over alt. Han har et lite sår på strengen på undersiden av penishodet, . Begrenset fasciectomi: kun strengen fjernes. Radikal fasciectomi: alt bindevevet (inkludert strengen) . Jeg fandt senere ud af at der var et lille sår på penis strengen.

Hvor langtid går der før det er helet, og kan jeg evt. Rett før sommerferien begynte jeg med g-streng, og nå i det siste har jeg begynt å bli litt sår i rumpa. Mange tak for dit spørgsmål, det er super, at du spørger om hjælp, når du har brug for det! Det lille sår du har fået på penisstrengen skal helt .