Close

Sobril 10 mg virkningstid

TABLETTER mg, mg og mg: Hver tablett inneh. Til eldre og svake pasienter: mg 2-ganger daglig, ved behov en forsiktig økning til mg 3-ganger. Spesifikk angstdempende virkning, med svak muskelrelakserende effekt.

Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende3. Noen som vil si sin mening om Sobril-bruk? Sobril – Psykiatri – Doktoronline – Forumforum.

Har nåda tatt en 10mg Sobril, har også drukket moderat med alkohol noen.

Hvor lenge vare virkningen (sobril)innlegg12. Sobril 10mg har liten virkninginnlegg11. Hva er forskjellen, og hvordan virker de? Sobril – Hvor lang tid tar det før det virker?

Har Sobril liggende for nødssituasjoner, og nå er det vel ca mnd siden. Fikk Sobril av legen i dag, har inntatt 10mg×for ca en og en halv . Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende22. Og min mor døde av årevis avhengighet til sobril, valium og paralgin forte. Hvor lenge og mange Sobril må man bruke før kroppen trenger det for å.

Jeg fikk fåreskrevet sobril mg for ca uker siden, har i den . Sist jeg var hos legen fikk jeg Sobril, mg, da jeg har følt behov for å ta noe for å roe meg ned når jeg er veldig urolig. Når du tar en tablett Sobril mg dempes angsten eller den forsvinner helt. Har nettopp sluttet med cipralex etter ca års bruk. Så om jeg hadde kuttet ut zopiclone og brukt sobril inntill 30. Jeg tok 1MG sobril kl 2 når kan jeg kjøre bil da?

Legen anbefalte meg å ta en dagen før jeg skulle fly hvis jeg følte meg skikkelig stressa da.