Close

Smerter i låret om natten

Jeg har den siste tiden (ukene) hatt smerter og nummenhet i venstre ben, dvs mest i låret, særlig om natten, slik at jeg har måttet ligge på . Har ikke hatt en natt sammenhengende søvn på et par uker å søvnen blir mindre å mindre. Smerter i leggene – Åpent foruminnlegg10. Smerter i ben om natten – Allmennmedisininnlegg19.

BufretBrennende smerter og hevelse i beina er symptomene på lymfødem. Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, . Smertene kan stråle ut på baksiden av låret og ned helt ned i foten eller.

Bøye seg fremover; Smerter og kribling i benet om natten; Det gjør . En mann med akutt innsettende smerter i høyre hofte og lår. Smertene hadde vart i fem dager, var verst om natten og økte etter fysisk aktivitet. For to dager siden merket jeg at jeg hadde veldig vondt i låret. Jeg klarer ikke å beskrive smerten fordi det kjennes ut som at det er vondt i beiner når jeg går og vondt i huden når jeg er.

De viktigste symptomene ved artrose er stivhet, smerte og. Jeg har i perioder hatt smerter i lårene, egentlig hele livet, men noe mer. Når jeg sover om natten våkner jeg ofte av at låret dovner bort.

Etter noen minutter kommer følelsen tilbake og smertene er borte.