Close

Små rifter på forhuden

Jeg får stadig små vertikale rifter på forhuden som svir og gjør vondt ved ereksjon. Riftene blir synlig når jeg drar forhuden halveis tilbake. Det er 3-små rifter, rundt 4-mm lange og kanskje rundt en 1mm i bredde. Jeg har i flere uker slitt med sår forhud. Det gror sent og området som er utsatt er veldig trangt og gjør . Det ene er at Når jeg er ferdig med og onanere dukker det opp små rifter rundt forhuden.

Jeg før heller ikke dratt forhud bak penishodet i . Håper å kunne få noen svar fra folk som har opplevd det samme eller folk som er . Prøv å se for deg hud som står i spenn og slår sprekker. Debat Mandlige sexproblemer Rifter på forhuden. Rifterne startede for et par måneder siden som nogle små og ubetydelige sår, hvor jeg . Balanitt er en betennelse i huden på penishode og forhuden som skyldes enten bakterier eller sopp, men det regnes ikke som en seksuellt . Merkelig nok har dette tidligere aldri vært . Samboeren min sliter med at han får flere sprekker i forhuden under sex. Jeg har vert mere en våt nok, så det er ikke .

Han revner ved samleie – Seksualitetinnlegg9. Det er meget vanlig og oppstår fordi forhuden får små rifter ved ereksjon. Hver gang den får en rift så gror dette som et arr, og dette arrvevet er . Hej Cyberhus, Jeg har fået nogle rifter på min penis, de kom for en uges tid siden, de kom sådan meget pludselig ved ikke hvorfor,hvordan de er kommet? Foreløpig svar: Jeg antar at du har fått såret under forhuden som en rift i forbindelse med litt røff sex – i så fall vil det vanligvis tilhele av seg selv i . Hos nyfødte gutter er forhuden alltid lukket omkring hode på penis eller glans. Kan oppstå svie på forhuden nedenfor penishodet, spesielt etter onani.

Det er vanlig å ha små nupper på penishodet akkurat der hvor forhuden. Bakteriel infektion: Baketerielle infektioner som f.