Close

Slim når man er gravid

Så jeg håpte jeg var gravid jeg og venter spent på å teste på mandag. Eller kan man ha slikt slim når man er gravid? Her er symptomene på graviditet som legen glemte å fortelle deg om.

Symptomer: Du vet hvordan bestefar høres ut når han sover? Hvorfor du produserer så mye mer spytt, er man ikke sikre på. I dag da jeg tørket meg etter do, kom det endel slim på papiret. Enten ved eggløsning, når man ser eggløsningsslimet, eller like før mensen .

Har man EL-slim når man bruker hormonspiralinnlegg21. EL-slim dager før IKM – Graviditet, spedbarn og babytiden. Men EL slim er garantert ikke et symptom på graviditet.

Sier som jeg gjør i alle slike tråder: Når man har nok symptomer i kroppen til å kjenne . Hva slags type slim er vanlig å få nedentil i svangerskapet egentlig? Og ikke engang da jeg hadde dèt så var det SÅ mye som et par ganger i dag når jeg har vært på do. Husker ikke helt fra sist, utrolig hvor fort man glemmer. Frodig og svanger, Hemmelig gravi Utenfor tema, Krimskrams, Spørsmål . Slim, som produsere i skjeden under graviditeten, har til oppgave å beskytte babyen i .

Kan det være deler av slimproppen eller kan man plutselig få tykt slim? Jeg er gravid med nr (uke 23+2) og har de siste dagene hatt veldig mye slim når jeg . SLIMPROPP: Kan varsle nær forestående fødsel. Når du blir gravi vil dette slimet bli tykkere slik at det enda bedre beskytte fosteret mot oppadstigende infeksjoner. Vanlig at man føder 1-dager etter slimproppen gått. Jeg har de siste dagene hatt utflod som ligner på EL-slim, bare at det er hvitt.

Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid. Du har forsinket mens – ikke uvanlig, dog irriterende når man forsøker å bli gravid. Du er gravi men det er tidlig ennå, og kroppen . Og er det sånn at ting kan spre seg raskere når man er gravid? Allerede en til to uker etter at du har blitt gravi kan du begynne å merke forandringer i kropp og sinn.

Men ikke alle merker disse forandringene. Eggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite. Den forteller deg at eggløsningen er i anmarsj, og at du akkurat nå er aller mest fruktbar. Jeg merket ganske godt når jeg hadde el, det passet med el-slim og alt. Jeg tok forresten en graviditet test ved tiden i dag, og den ble . Det lages en slags slimpropp også når man ikke venter barn, denne løser seg opp i sammenheng med eggløsningen slik at eventuelle sædceller kan trenge . For å bli gravid er man avhengig av at en eggløsning har funnet sted.

De fleste kvinner har økt livmorhalsslim i tiden før og under eggløsningen. Når eggløsningslimet forsvinner, har man hatt eggløsning. Av flere grunner kan det være vanskelig å fastsette når selve befruktningen skjedde.

Man kan få en liten blødning på dette tidspunktet selv om man er gravi uten at. En fibrinpropp, kalt slimpropp, ”tetter” veien fra skjeden inn til livmoren.