Close

Plutselig fet hud i ansiktet

Jeg fikk veldig fet hu og kviser samtidig som den ble veldig rød. Jeg er en gutt på år, som sliter litt med fet og uren hud. Jeg har prøvd basiron, dalacin, aberela og tertracyclin flere ganger.

Tidligere har jeg holdt det i sjakk ved bruk av Diane, men da jeg . Jeg har i tillegg nokså fet hu som blir veldig blank i løpet av dagen. Jeg er plaget av veldig fet hud og fett hår. Dette medfører også uren hud i ansikt, hodebunn og nakke.

Det er en hudsykdom der man får eksemforandringer med rødhet, flass, fet hu skjelling i seborreiske områder på kroppen. Jeg bruker en cleanser (La Roche Posay Fysiologisk Rensegelé) for å rense fjeset og . Dette er et viktig mineral for hud og hår, og du vil se det på kroppen om. Ifølge nettstedet Healthkan rødlig og fet hud i ansiktet skyldes at . Uren og fet hud er ikke nødvendigvis noe som hører puberteten til. Allikevel blir jeg veldig blank i ansiktet, særlig når jeg bruker sminke.

Fet hud er en hudtype som lett blir blank og skinnende.

Riktig hudpleie av fet hud får huden i balanse, minimerer utbrudd med kviser og får huden til å fremstå . Helse: Jeg har i den senere tid fått et problem med fet hud spesielt rundt nese, øyne. Grunnen til at huden din plutselig øker talgproduksjonen, altså skiller ut mer talg. Jeg vasker ansiktet daglig i dusjen med lano. De siste dagene har jeg fått veldig fet, voksaktig hu spesielt i ansiktet men også på hele overkroppen. Jeg har alltid hatt tørr hu både i ansiktet og ellers på kroppen, men nå har jeg altså plutselig fått fet hud . Diane brukes jo på folk som sliter med akne så ja den holder huden i. Jeg mister mye hår også i tilegg til kvisene og fet hud og hår håper det . Her er et tips til en hjemmelaget ansiktsmaske som du kan bruke som hudpleie eller ansiktspleie for å bli kvitt fet hud i ansiktet.

Rosacea oppstår oftest i sentrale deler av ansiktet, spesielt i panne, nese og kinn. Tilstanden kan også plutselig opphøre etter mange måneder eller år, sier .