Close

Piping i øret etter konsert

Jeg har fått en pipelyd i ørene mine etter en konsert. Den er forholdsvis høy, men ikke slik at jeg ikke hører hva folk sier. Ja, da virker det til at jeg har fått tinnitus. Var på konsert på fredag, og har hatt piping i ørene siden den gang. I dag dusjet jeg, og for et øyeblikk stoppet det, . Når man etter å ha vært på en litt vel høylydt konsert, har mildt øresus i 2-dager, hva er det egentlig som har skjedd i øret da? Fikk det etter en konsert med Slayer, litt annen stil enn det du hørte på (haha) men still.

Da peip det i øret mitt resten av natta og dagen etterpå. Var på konsert igår og har øresus i venstre øret idag. Og det pep ikke i ørene mine etter konserten eller i senere tid. Det er ikke sånn høy piping, jeg hører det bare når det er stille rundt meg, f. Du risikerer å gå rundt med en evig pipelyd i øret (ikke bra) eller få hørsel som.

Går du på mange nok konserter og klubber og i tillegg går med høy mp3-lyd på . Konserten var på Lørdagskvelden og jeg hører fortsatt en pipelyd som ikke har. Etter TG, hadde jeg en svak susing i øret når det var helt stille. Til tross for at flere land har innført øvre desibelgrense på konserter,.

Du bør altså holde deg unna konserter og klubber i noen dager og ha volumet. Lyden kan oppleves som knepping, ringing, sterk larm, jevn piping, ringing eller.