Close

Pevaryl eller canesten gravid

Noen andre som plages eller har plagdes av noe sånnt som kan gi.

Soppinfeksjon ved graviditet – Lommelegen. Ved siste graviditet brukte jeg canesten (vaginaltabletter og krem) og ved de to.

Ser at det ikke anbefales å bruke pevaryl i første trimester. Men siden du tidligere har opplevd blødning eller rosa utflod i flere dager i . Jeg har brukt canesten, men soppen kom tilbake. Kontakt lege eller apotek før du tar dette legemiddel. Jeg tror jeg fikk soppinfeksjon i sjeden og kjøpte derfor canesten pillen som jeg. Canesten 500mg vaginaltablett og krem 1+20g.

Da kan du enten bytte merke (f.eks Pevaryl eller Daktar) eller helst gå til lege. Jeg har gått på kur ca hver uke i snart uker (Canesten). Jag får en allergireaktion av Pevaryl så för mig finns inte så mycket alternativ.