Close

Oljete hud lommelegen

For deg med fet hud er det spesielt viktig å rengjøre huden morgen og kveld. Ikke bruk vanlig såpe på ansiktet, men bruk en ansiktsvask. Du kan slite med fet hud enten du er blank i hele ansiktet eller bare T-sonen som er panne, nese og hake.

Blank i hele ansiktet (ikke bare t-sonen, panne, nese, hake). Sink og A-vitamin er essensielt for fet hud og akne, innleder han. En kvise på haka betyr ikke at du har fet hud.

Jeg fikk veldig fet hu og kviser samtidig som den ble veldig rød.

Mange kvinner opplever problemer med fet hu en tilstand som kan være relatert til. For å redusere mengden av overflødig talg, vaske ansiktet to ganger om . Har du blank og glinsende hudoverflate, betyr det at du har fet hud. Jeg bruker ikke dagkrem på dagen for jeg blir så lett svett i ansiktet da. Akkurat som om den tetter igjen alle porene. Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. Hos oss sparer du garantert mye – Vi har alltid gode tilbud!

Jeg er år, og har i ca år vært plaget med ekstremt blank hud! Det blir blankt etter ca en halvtime, så jeg må hver halvtime gå innom et .

Den er verre i T sonen, men den er voldsom i hele ansiktet. Jeg får behandling med A-vitamindråper mot fet hu dråper per dag, som jeg har fått foreskrevet av hudlege. Jeg er en år gammel gutt som har problemer med fet hud og litt kviser.

Grunnen til at jeg skriver dette er at den fete huden kom plutselig for . Jeg skrev tidligere et spørsmål til deg, overskrift fet hud av gutt 24. Største problem er som sagt fet hud og sorte prikker. Det var hudlegen min som anbefalte det på grunn av huden min.

Jeg hadde veldig fet hud i annsiktet med kviser og tilstoppede porer. Jeg fikk diagnose primær binyrebarksvikt i april 2014. Nylig har jeg fått veldig fet hud i ansiktet og i hodebunn.