Close

Nordic choice club min side

Du forsøker å gå inn på en side som krever innlogging. Skriv inn e-post eller Nordic Choice Club- . Du booker bonusnatt ved å logge inn på Min side.

Mine opplysninger; Sperre kort: + 50. Feilaktig kombinasjon av fødselsnummer og passord. Felaktig kombination av personnummer och lösenord. Har du inte använt Mitt Nordic Choice Club . Bli med i Nordic Choice Club for å få bonuspoeng og. Gå på MIN SIDE og finn: LEGG TIL AVTALE nederst på siden.

Lions Norge har valgt Nordic Choice Hotels som leverandør av hotelltjenester. Bli med i Nordic Choice Club og få bonuspoeng og personlige fordeler på alle hotellene. Lions Norge har inngått en avtale med Nordic Choice Hotels som en medlemsfordel. Bli med i Nordic Choice Club og få bonuspoeng og personlige fordeler. Er du allerede Nordic Choice Club medlem, Logg inn på Min side og logg inn med dine innloggingsopplysninger til Nordic Choice Club.

Har du et Nordic Choice Club medlemskap finner du din personlige profil og logger i stedet inn under ”Logg inn på min side”. Bestill hotellrom hos vår samarbeidspartner Nordic Choice Hotels. Har du et Nordic Choice Club medlemskap finnes din personlige profil allerede og du. Når du har logget inn, finner du ”min side” under ”Velkommen” knappen.

Booking af bonusovernatning bliver tilgængelig på Min Side, så snart. Søk om ditt Nordic Choice Club SILVERkort via vår webside: Klikk og om du allerede er medlem. Gå på MIN SIDE og finn: LEGG TIL AVTALE på venstre side. Jeg har nettopp haket av valget om oppgradering av rom hvis ledig kapasitet på min side, så jeg har ikke fått testet det ennå. Nordic Choice Hotels tilbyr et mangfold av unike hotellprodukter med ekte. Du kan også bruke avtalekoden, som du finner på Min Side Rabatter.

Søknadsskjema for å bli medlem i Nordic Choice Club får du på Ledernes forbundskontor i Oslo, tlf. Uttak av bonuspoeng forutsetter medlemskap i Nordic Choice Club og at. Bestilling av bonusuttak må gjøres via Min Side på vår hjemmeside eller via Nordic . For å bruke denne siden, må nettleseren din akseptere cookies.

Legg inn e-post eller Nordic Choice Club-nummer og passord. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side. Nordic Choice Club-medlemmer har tilgang til gode tilbud når du bestiller reisen. Følg toppmenyen på denne siden for å søke flere reiser på hele TUI.

Nordic choice club-medlemmer hatt tilgang til den nye løsningen.