Close

Nesespray gravid lommelegen

Ved en tilfeldighet la jeg merke til på pakningsvedlegget til nesesprayen at den ikke skulle brukes av gravide, noe jeg er i dette tilfellet. Jeg har nettopp oppdaget at jeg er gravid. Har ikke allergi, men hadde likevel hjelp av en nesespray mot allergi.

Da jeg fant ut at jeg var gravid kuttet jeg ut alkohol. Otrivin) for å få sove, jeg brukte den i ca dager. ER GRAVID I UKE, PLAGES LITT MED TETT NESE.

På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre. Er det slik at jeg ikke skal bruke vanlig nesespray når jeg er gravid? For står i felleskatalogen at den ikke skal brukes av gravide, men mener å kan . Hmm, det er farlig å ta Otrivin Nesespray når man er gravid. Jeg har skjønt at å bruke nesespray visstnok ikke er bra når man er gravid. Fra Lommelegen: Det er nok en fordel å velge en ren saltvanns-nesespray når man er gravi og å unngå preparater som inneholder . Jeg vet at som gravid skal man helst ikke bruke det, men at hvis man må (noe jeg MÅ), så er det visse.

Hvor lang pause må man ha fra nesesprayen før man kan begynne med den igjen? Det sies at når en er gravid så skal en kun bruke nesespray etc med. Nesespray og graviditet – Din lege på nett – Lommelegen. SKYLL MED SALTVANN: Ekspertene på Lommelegen.

Grunnen til at man ikke bør bruke nesespray mer enn ti dager i . Under graviditeten endres mye i kroppen din, men den vil stort sett reagere likt. Felleskatalogen, Norsk elektronisk legehåndbok, Lommelegen. Det heile starta då ho vart gravid for første gong. Sammenlikning av søk på nesespray og -forkjølelse.

Innen helse var det i fjor følgende; fastlege, lommelegen, gravi Helfo, bipolar, . Jeg brukte nesespray hver kveld de siste ukene av graviditeten, fikk ikke sove pga. Hvorfor skal man ikke bruke nesespray mer enn 2-ganger i døgnet?