Close

Neseskylling uten nesehorn

Gikk på apoteket og kjøpte nesehorn til saltvannsskylling, og på butikken kjøpte jeg salt UTEN jod. For de som ikke liker neseskylling kan jeg anbefale mitt triks. Behagelig neseskylling med Nesehornet Forfriskende og behagelig.

Neseskylling er en renselsesteknikk som har vært brukt av mennesker siden tidenes morgen. Det opprinnelige produktet som introduserte metoden via apotekene heter Nesehorn. Med et nesehorn (avbildet lenger nede i saken) blir neseskyllingen enklere.

Heisan, har nesehorn og klarer meg ike uten når jeg blir tett i nesen.

Når det er for tett til at det ikke renner gjennom som det skal, syller jeg i ett . Jeg ser nå, når jeg søkte litt på nett at man skal benytte koksalt uten jod når man skyller nesa med et slikt horn. Behandling ved bihulebetennelseinnlegg19. Neseskylling – Livsstilsguiden Forumlivsstilsguiden. Neseskylling Livsstil, mote, skjønnhet, helse og velvære. Er det noen som har prøvd en slik nesehorn for og skylle nesen, og rekker det opp til . Skylling av nesen med saltvann kan være forebyggende mot en rekke plager i nese og luftveier. Behandlingen er skånsom og uten skadelig bivirkninger.

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Nesehorn Anbefales av øre- nese- halsleger Neseskylling er bra foreb.