Close

Menssmerter 1 uke før mens

Først har jeg el smerter, og rett etter kommer menssmertene. Flere som har menssmerter uke før mens kommer. Menssmerter uke før mens – Anonymforum – Forum – Klikk24.

Jeg leser og leser om at menssmerter er et tegn på graviditet. Min lillesøs hadde sterke menssmerter i uka før IKM, og det skulle vise seg at . IKM, men jeg testet positivt dager etter IKM, og har . Menssmerter uke før mens – Graviditet, spedbarn og.

Symptomer før graviditetstest – Prøvere og ufrivillig. Hva var dine første graviditetssymptomer? I tillegg til småblødninger og menssmerter en uke før menstruasjonen. Jeg våkner også av og til om natten med smerter i eggleder-livmorsområdet utenom mens . PS: er dpo i dag ca, så da passer det vel bra at menssmerter og stikninger kommer sigende. Andre gangen og visste jeg det en uke før IKM, gikk da og på p-pillen, men.

Mener jeg hadde mens murring en ukes tid før ventet mens, det blir da ca rugedag 10-11. Jeg er nå gravi snart uker på vei, så jeg krysser fingrene for at det. Mensmurringer er litt svakere enn menssmerter i mitt tilfelle.

For noen uker siden fikk jeg menssmerter, men ingen mens kom. Eller er det normalt med menssmerter flere uker før mensen kommer? Er du en av dem som plages av sterke menssmerter?