Close

Mensensmerter etter mensen

Side av – Menssmerter like etter menstruasjon skrevet i AnonymforuNoen som har opplevd det samme? Mensensmerter etter mensen – Anonymforum – Forum – Klikk. Dere som bare vistte at dere var gravide etter EL. Menssmerter utenom mensturasjonsperioden – Kropp og helse.

Og jeg har kraftige menssmerter hver uke ca en uke etter mensen er ferdig :). Får smerter og litt blødninger allerede uker før mensen, nesten . Ekstreme menssmerter etter orgasme – Seksualitetinnlegg14. Sterke mensensmerter – Kropp og helseinnlegg30. Menssmerter i flere dager – Kropp og helseinnlegg8. Jeg har lest en del om endromitriose og det kan stemme litt på meg, Men de har ikke smerter rett etter mensen.

Forrige måned begynte murringene rett etter mensen og vedvarte noen uker for så å. Noen som har hatt menssmerter etter mens? Samfunn › Barn og ForeldreBufretLignendemen har aldri hatt det slik før etter en mens. En av fem har kvinnelidelse som gir sterke mensensmerter. Etter overgangsalderen blir de fleste kvitt sine plager.

Siden den tid har jeg hatt små menssmerter og småkvalme.

Jeg har aldri hatt menssmerter etter mensen, og lurer på hva i all verden dette . EL smerter rett etter mensen Menstruasjon. Jeg begynte jo på Selexid på onsdag kvel nå er det fredag og i dag har jeg menssmerter. Jeg hadde alltid sterke menssmerter som bare ble verre og verre. Mensen etter det var så smertefull at jeg på jobb ikke klarte å stå i ro.

Hei Klara:) Jeg fikk mensen på ungdomsskolen, og har hatt det regelmessig siden. I starten var jeg ikke særlig plaget med menssmerter, men etter jeg begynte . Smertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Hei jeg er år å har intime mensen smerter det føles ut aom jeg skal besvime av smerter å . Her er årsaken til at noen av oss får så vondt når vi har mensen. Vi prøver å bli gravide, jeg har veldig uregelbunden mens, ibland får jeg den ikke det hele tatt. Heldigvis har det holdt seg slik, men jeg synes likevel det har blitt en anelse verre igjen etter at jeg gikk gravid og mensen kom tilbake, . Har nok aldri kjent så godt etter før,så jeg er ikke helt sikker på hvordan. HVORFOR er det bare noen kvinner som får menssmerter?

Jeg hadde mensen for litt over en uke siden, nå som eg ikke har mensen har jeg fortsatt de samme smetene som når jeg hadde mensen . Og det er riktig at ca har plager i forbindelse med mensen, ca så store. Men i ett av ti tilfeller er en blødning etter overgangsalderen tegn på kreft i livmor eller. Mer enn halvparten av alle kvinner har menssmerter: krampelignende . De kan komme i tak, som en krampe, eller være mer konstante og murrende.

Mange vil oppleve at smertene blir helt borte etter første fødsel.