Close

Lukter svette hele tiden

Jeg har lenge slitt med svette og svettelukt! Jeg dusjer ofte ganger om dagen, og vasker meg under armene flere ganger. Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg11.

Svette(?)lukt mellom brystene – Kropp og helseinnlegg5. USJ: Flatulens, dårlig ånde og svettelukt har ofte en naturlig forklaring. Jeg lukter veldig svette uten å lukte det selv, dette får jeg bekreftet av. Når vi er nervøse svetter vi ekstra mye, spesielt på håndflatene. Derfor finnes det løgndetektorer som baserer seg på svette i . Bakteriene spiser på svetten, og det lager vond lukt.

Har i det siste lagt merke til at jeg lukter svette fra under armene, hele tiden. Selv i går da jeg var helt nydusjet, og hadde vasket meg godt, kom . Det er ikke alltid like lett å si ifra at noen lukter – vel, mindre godt. Men hva gjør du når en venn av deg lukter vondt hele tiden?

Derfor er det viktig at man dekker hele armhulen, slik at produktet faktisk får gjort jobben sin. Hvis man påfører i en fei, så kan man oppleve både svette og lukt i. Tid for avkopling med reportasjer og småstoff som inspirerer og .

Noen ganger når jeg er på skolen, kjenner jeg at det lukter litt sånn søt aktig. Svetten lukter også, og jeg dusjer hver eneste dag før skolen, og lukten og svetten begynner allerede når jeg har satt meg ned på . Dersom du svetter unormalt mye eller lite, kan det en sjelden gang skyldes sykdom eller noe annet galt i kroppen, men. Lukt av svette er også et velkjent fenomen, se bare på salget av deodoranter og antiperspiranter! Jeg lukter alltid svette, og dersom jeg går med lyse intilsittede klær får jeg. Disse finner du over alt og det er sikkert meningen at de skal lukte godt når de dynker seg i de dyre dråpene.

Det tar ca min å gå til henne, men svettet så mye da, og luktet så vondt når jeg kom inn til henne at jeg. Sjekk hvilken deodorant som best hindrer lukt. Når vi tester nye produkter bruker vi bare nesa hele tiden, så det er det aller viktigste verktøyet, . Puten kan bli gjennomvåt, slik at jeg våkner av det eller lukten.

Sjelden at jeg ikke svetter idet hele tatt. Den tiltalte for at føtter lukter er bakterier som livnærer seg på fotsvette. Normalt svetter vi ikke like mye hele tiden, men dette varierer dagen igjennom.

Alle som sitter rundt meg på skolen lukter det. Og når jeg begynner å svette, så tenker jeg bare på om jeg lukter vondt hele tiden, så blir det . Jeg har et stort problem; jeg svetter HELE tiden!