Close

Løs mage gravid uke 38

Hun kunne bekrefte at hodet var festet, (er andregangs og fødte uke 40+Løs mage og nedpress er i alle fall tegn på at ting skjer :). Jeg er tredjegangs gravi 38+6og var hos jm for to dager siden og hun . Forum › Termin- og barselklubber › 20› November 2012BufretLignende24.

Er i uke i dag, og merker at jeg allerede går og venter på fødsel, . Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn. Eller hva med løs mage, er ikke det et signal på at man snart skal føde? Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter.

Jeg er gravid i uke og har hatt mye løs mage i graviditeten, men syns de. Jeg er i uke 38+i dag, og har intense smerter nederst i magen og i korsryggen. Gravid i uke og har hatt løs mage og er ofte kvalm og sliten. Går på vanntrening for gravide, og da er det en del snakk om fødsel o. Enten det er for mye luft i magen eller frykt for å presse ut. Så fikk jeg løs mage og slimproppen gikk, en time etterpå startet.

Jeg er 37+i dag og har (beklager og måtte si det) en del løs mage,.

Jeg hadde maserier fra uke 38-3 og trodde at det skulle skje snart. Nå er jeg da altså 37+uker på vei i svangerskapet, og jeg merker. Husker jeg var løs i magen før forrige fødsel, men jeg husker ikke hvor løs, hvor ofte, hvor lenge før osv.

Så da begynner jeg jo å innbille meg at det er er fødetegn. Magen synker ned de siste ukene og det blir igjen lettere å puste, men trykket mot bekkenet øker og barnet trykker på. Mange opplever “løs mage” før riene starter.

Husk å ta med deg “Helsekortet for gravide”, blodgruppe og Rh lapp samt svar. Du må ha temperatur under grader, normal puls og ikke infeksjoner. Magen synker litt ne det blir lettere å puste, og trykket mot bekkenet øker. Slimproppen kan gå dager eller uker før fødselen starter, og er ikke i seg selv noe.

Mange gravide opplever at de har hard avføring og problemer med å gå på . Jeg er tredjegangs gravi 38+6og var hos jm for to dager siden og hun. Jeg er gravid i uke og har hatt mye løs mage i graviditeten, men syns de … Jeg er i . Jeg er tredjegangs gravi 38+6og var hos jm for to dager siden og hun …. Jeg er gravid i uke og har hatt mye løs mage i graviditeten, men syns de siste . Jeg er 37+i dag og har (beklager og måtte si det) en del løs mage, … Jeg hadde maserier fra uke 38-3 og trodde at det skulle skje snart. Eneste med formen min er at jeg har hatt løs mage i nærmere uker nå, men.

Men du – får du vondt i bekkenet når det romsterer inni magen?